Kundreferenser

Vi har många nöjda kunder som vi fått möjlighet att lära känna riktigt väl.

Flera har varit med oss i många år och värdesätter tryggheten i vårt personliga bemötande och flexibla utbud. Här får du träffa några av dem, och läsa om hur de upplever oss och att ha städbesök i hemmet.

Du kan läsa hundratals äkta omdömen, feedback och rekommendationer från våra kunder i Stockholms området som vi har hjälpt med städning i över 10 års tid.

Familjen Hultcrantz

Familjen blev rekommenderade Städfen av sina vänner och har haft regelbunden hemstädning sen 2012.

– Vi är jättenöjda och kundkontakten funkar väldigt bra vilket vi tycker är viktigt.

Det är skönt att vara flexibel och kunna boka om när det passar.

Familjen Lindeberg Vifell

Familjen Lindeberg Vifell

Siv och Karl-Gustav blev rekommenderade Städfen av sin dotter. Hon hade provat många olika städföretag och till slut fastnat för Städfen.
– När vi kände att det var dags för oss att ordna städhjälp valde vi Städfen, och vi har varit nöjda sen dess.

Familjen Sjölund Delehag

Vi är jättenöjda, Städfen är en stor hjälp i vardagen. Vi jobbar heltid båda två och man vill kunna fokusera på familjen när man är ledig, sen blir det mycket renare än om man gjorde det själv.

Reco

På den här sidan hittar du kundreferenser och omdömen om Städfen AB. Läs äkta rekommendationer och omdöme från våra kunder i Stockholm.

Kom ihåg att vi alltid erbjuder nöjd kund- garanti på alla våra tjänster. Med över 10 år i branschen vet vi vad som krävs för att utföra städtjänster i hög kvalité och med stor service fokus.