Vanliga frågor och villkor för vår städfirma

Har du frågor om vår städfirmas rutiner, bokningsvillkor, rut-avdrag eller betalningsmetoder? Då har du kommit rätt – här under finns svar på våra kunders vanligaste frågor samt information om vår städfirmas enkla villkor.

Skulle just din fråga inte finnas besvarad i vår kunskapsbank så är du välkommen att kontakta Anna och Julia på kundtjänst, de är duktiga på att räta ut frågetecknen!

Kom ihåg att det är enkelt att ta kontakt med oss och vi svarar inom endast ett par minuter under våra öppettider.

Du kan ringa, mejla eller chatta med oss måndag-fredag 8.00-16.00. Skriver du på kvällen hör vi av oss så fort vi är kontoret nästa morgon.

Här hittar du information om vår städfirmas villkor och regler. Med över 10 år i branschen har jobbat hårt för att skapa förmånliga villkor för våra kunder och en trygg arbetsplats för våra medarbetare. Alla våra rutiner är väl utarbetade och kvalitetssäkrade, ingenting har lämnats åt slumpen och varje litet steg i allt våra arbete är utformat på ett sätt som gynnar dig som kund, naturen och omgivning och sist med inte minst våra fantastiska kollegor som städar hemma hos dig.