Kollektivavtal

Vi brinner för laganda och gemenskap.

Det tror vi uppnås bara genom respekt och förståelse för varandra.
För oss är våra anställda vår största tillgång och vi värnar om dem på bästa möjliga sätt.
Vi har kollektivavtal hos Kommunal som garanterar bra lön, semester, pension och försäkring.
Alla våra anställda är försäkrade hos Fora, vilket ger extra stöd vid sjukdom eller graviditet samt livförsäkring.

Grundaren till Städfen, Elena Aydogdyeva har under lång tid jobbat som städare innan hon startade eget. Hon började med att städa kryssningsbåtar varje morgon, därefter hittade hon en liten restaurang som hon städade innan lunch gästerna fick storma in. Med lite tur och ett Eniro häfte hittade hon till slut jobb på ett av Sveriges största städbolag och fick för första gången en fast anställning, en trygg punkt.

En fast anställning betyder otroligt mycket, men utan kollektivavtal betyder den egentligen ingenting alls. Det förstod Elena väldigt snabbt och när hon äntligen fick chansen att studera och starta eget var ett kollektivavtal ett mål och dröm från dag ett.

Det tog oss ett år innan vi äntligen hade råd att teckna avtal med Kommunal. Det var det första vi unnade oss och våra 3 kollegor. En trygghet, på riktigt!

Efter 10 år i branschen och med över 40 medarbetare har vi fortfarande samma vision och dröm som Elena hade första gången hon städade sin första hytt på en kryssningsbåt.

Vi drömmer om att ha en trygg arbetsplats, med kollektivavtal och samma rättigheter som vilken bransch som helst och det är tack vore DIG och alla våra kunder som väljer att anlita oss som det är möjligt.

Tack!