Om Städfen

Gruppbild

Städfen – ett litet familjeföretag

Städfen har städat hemma hos privatpersoner i Stockholmsområdet sedan 2009. Den första tiden drevs verksamheten av en enda person, Elena. Hon tog emot beställningarna, städade och skötte bokföringen helt själv. Idag är vi omkring 40 personer som varje dag ger oss ut och underlättar vardagen för våra kunder.

Så här tänker vi

Städfens filosofi bygger på de erfarenheter som Elena samlat på sig sedan starten 2009. Många av våra kunder har varit med oss hela vägen och vi har med åren blivit goda vänner. Det är precis så vi vill ha det – tryggt och personligt med en ömsesidig förståelse.

För att ha en tydlig målbild över vad vi vill ge kunderna arbetar vi efter tre ledord: trygghet, flexibilitet och kvalitet.

Trygghet då våra anställda har tystnadsplikt om kundernas privatliv och då vi bokar samma städerska till varje städtillfälle.

Flexibilitet då vi förstår våra kunders behov att kunna anpassa våra besök till sin vardag. Ibland behöver man boka om och ibland behöver man snabbt få hjälp.

Kvalitet då vi är måna om att våra anställda mår bra och har en gedigen utbildning i städteknik.

Vi är våra anställda

Våra anställda är vår största tillgång. Därför värnar vi om dem på bästa möjliga sätt.

Vi har kollektivavtal hos Kommunal som garanterar avtalsenliga löner, semestervillkor, pensioner och försäkringar. Alla våra anställda har dessutom en extraförsäkring hos Fora, vilket ger dem större trygghet vid sjukdom eller graviditet. Vi samarbetar även med leverantörer av arbetskläder för sjukvården, bättre finns inte för fysiskt arbete inomhus.

Givetvis städar vi ekologiskt

Alla våra städmedel är ekologiska eller organiska. Detta för miljöns skull men också för våra anställdas och kunders hälsa. Starka rengöringsmedel gör mer skada än nytta. När vi har städat färdigt ska hemmet vara rent och hälsosamt. Ren glädje.

Rosa bandet Företagsvän 2023